Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1‚ā¨ per 1.000 weergaven.


In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

In de aandacht

Dit geverifieerd model heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
model Leahh
model
Leahh

Advertenties


fotograafGeverifieerd lid Vrouwen vanaf 18 jaar voor Fine Art Portretten
Paul Van Bueren | Zeeland | 814 keer bekeken. Geplaatst op 24-05-2020.

Paul van Bueren, kunstenaar werkend met analoge fotografie en ik ben op zoek naar vrouwen vanaf 18 jaar voor Artistieke portretten. Ik wil graag artistiek naakt (kan onherkenbaar) en lingerie portretten maken. In plaats van te wachten op een onderwerp voor een nieuw Fotoproject wil ik er nu eens actief naar op zoek gaan. Door simpelweg nieuw werk te gaan maken. Onderzoekend, experimenterend en vooral om mijn maak plezier terug vinden. Ik werk voornamelijk analoog en ontwikkel en druk alles zelf af in mijn doka.

Mijn daglichtstudio en doka zijn in Goes, Zeeland er is een uitstekende trein verbinding en vanuit de Randstad is het slechts anderhalf uur rijden. Een shoot duurt gemiddeld 4uur.

In ruil voor je tijd en inzet krijg je een serie van de beste portretten als digitaal bestand die je voor je eigen portfolio en of voor privé kunt gebruiken of je krijgt een portret na keuze als foto (ter waarde van €250) afgedrukt in de doka thuisgestuurd, ik vraag een kleine bijdrage voor de verzend- en materiaalkosten.

Ik leef van het maken van beelden en wil je er dan ook graag op wijzen dat het werk wat ik maak op het internet word gepubliceerd en of verkocht kan worden.

Bekijk mijn werk op mijn website via http://www.paulvanbueren.com
Spreekt mijn werk je aan en wil je graag samenwerken? Graag reactie per email met foto waar je gezicht herkenbaar opstaat en of link naar je portfolio. Op reacties van mannen word simpelweg niet gereageerd.

Wil je wel op de foto, maar niet op het internet gepubliceerd worden? Ik ben ook te huur voor het maken van jouw eigen serie portretten.

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.