Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1‚ā¨ per 1.000 weergaven.


In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

In de aandacht

Deze behoort tot de top 100 van meest bekeken foto's uit de laatste 24 uur.

Bekijk onze nieuw gelanceerde nieuws blog met ledennieuws : MyModel News Network

Advertenties


modelGeverifieerd lid Shooten tot artnude in en om gerenoveerde fabriek in Veluwse bos nabij Apeldoorn
Shanti | ander gebied | 922 keer bekeken. Geplaatst op 04-07-2020.

Hoi beeldcreatievelingen,

Ik kom weer naar Nederland om te shooten van maandag 27 juli tot woensdag 5 augustus en breng volop nieuwe inspiratie met me mee. Ik heb er superveel zin in en kijk uit naar een leuke samenwerking vol nieuwe artistieke, sensuele en creatieve shootideeen. 

Mijn huid is momenteel volledig egaal goudbruin getint. Mijn haar heb ik inmiddels op billengte en in een koperbruine kleur met warme gloed.  

Deze keer is er de mogelijkheid om met mij te shooten in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Als beschikbare shootlocatie heb ik een historische kleine fabriek die is gemoderniseerd en omgebouwd tot trainings/conferentie/ 3 bed and breakfast kamers beschikbaar. Deze voor mij nieuwe shootlocatie bestaat uit meerdere verschillende gebouwtjes, zalen met bijzondere ramen, veel daglicht omringd met veel groen, ruimte en land er om heen. Het is bosrijk gelegen aan de rand van de Veluwe.  
We mogen shooten in en om de gebouwtjes zo lang we discreet omgaan indien er eventuele B&B-gasten zijn. Het biedt voldoende de privacy en diversiteit aan plekjes om binnen en buiten in rust te shooten met de mogelijkheid om te poseren tot artistiek naakt.

Ik poseer met een natuurlijke vertrouwdheid tot artnude, waarbij ik graag werk met mijn eigen contract en tegen een vergoeding afhankelijk van de ideeen. Foto’s mogen gebruikt worden op eigen website, voor portfolio en social media. Commercieel gebruik met voorafgaand overleg en afstemming met mij.

Er zijn beperkte ‘slots’ om te shooten. Ik shoot met grote voorkeur in de ochtend vanaf 10 uur, met een tijdsduur van minimaal 2 uur. Mocht je met mij willen shooten, laat me dan zsm je ideeen weten, hoe je de foto's zou willen gebruiken en welke ochtend(en) voor jou het beste uitkomen in de periode van maandag 27 juli tot en met woensdag 5 augustus. 

Shooten op deze vrij gelegen bijzondere locatie in een bosrijke omgeving is een unieke eenmalige kans.
Ik ben heel erg benieuwd naar je ideeen om te shooten en ik denk graag met je mee. 

Zomerse groetjes,
Shanti

shantimodel@outlook.com

mijn foto’s: 
https://instagram.com/shanti_lo_model

voor info over mijn allin 1 op 1 shoottrips op Ibiza die ik organiseer voor fotografen: 
https://www.yinka-ibiza.com/1-on-1-model-photography/ 

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.