In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

In de aandacht

Deze locatie is een van de fotolocaties die je kan boeken.
Fort Sabina
Naam : Fort Sabina
Bekijk onze nieuw gelanceerde nieuws blog met ledennieuws : MyModel News Network

Advertenties


moderatorGeverifieerd lid Ervaren photoshoppers, fotografen en (ex-)model met organisatorisch talent gevraagd
Alain | Oost-Vlaanderen | 478 keer bekeken. Geplaatst op 07-02-2021.

Het succes van MyModel is gegroeid door al haar aanwezige leden die een aanzienlijk portfolio van ervaringen hebben aangelegd.  Eén persoon alleen kan geen hoge toppen scoren in het leven.  Deze community ervaart als een heel groot team die er is om elkaar te ondersteunen en vooruit te komen.  Het aantal succesvolle portfolio's stijgt aanzienlijk en velen slagen er in te blijven vernieuwen met nieuwe ervaringen.

Er komen zo af en toe van die momenten dat we een trapje hoger willen klimmen omdat de tijd er rijp voor is en dat zal weer mogelijk zijn door het vinden van de gepaste mensen die graag samenwerken.

In deze oproep had ik graag....

  • ...een aantal reacties gewenst van photoshoppers die bedreven zijn en te kennen geven of ze openstaan voor opdrachten voor MyModel zelf.
  • ...een warme oproep in het algemeen om nieuwe fotografen uit te nodigen die nog geen lid zijn van MyModel maar gekend zijn om schitterende projecten met modellen te realiseren.
  • ... een bijkomende moderator die (ex-)model is, thuis is in het (online) omgaan met een eigen community en dus een zeker organisatorisch talent heeft.  Zij/hij zal voornamelijk ingezet worden om kwaliteitscontroles uit te oefenen op fotografen zodat we classificaties kunnen maken onder de fotografenleden.  Iets wat al jaren bestaat voor de modellen maar nu zal toegepast worden op fotografen.

Videografen die nog her en der verspreid zitten op het internet mogen warm gemaakt worden voor een nieuw tijdperk bij MyModel Network waarbij ook video clips zullen geplaatst kunnen worden.  Nog even geduld voor de ontwikkeling.

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.