Oproepje - Fotograaf en model publiceren debuutfotoboek WILDERNESSES

Statistieken

101.626 foto's en video's van ACTIEVE leden
0 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
218 foto's bekeken VANDAAG
723 leden online actief in de voorbije 90 dagen
Reeds 1.765 geverifieerde leden
1.756 bevestigde onderlinge samenwerkingen
8 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Hanndgro
Mooi!      (0 stemmen)
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.
In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

Oproepjes


modelGeverifieerd lid Fotograaf en model publiceren debuutfotoboek WILDERNESSES
SaraScarlet | Oost-Vlaanderen | 354 keer bekeken. Geplaatst op 26-10-2023.

Belgisch fotograaf- en modelduo Erik Noppe en Sara Scarlet publiceren hun eerste boek bij de Londense uitgeverij Circa Press. Momenteel verkopen ze boeken in presale via Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/48999338/wildernesses

Wildernesses is het product van een elfjarige samenwerking tussen vrienden, model en fotograaf Sara en Erik, waarbij ze hun gezamenlijke liefde voor natuur en avontuur bundelden in een eerste boek. Het boek omvat foto's genomen in de natuur in elf verschillende Europese landen.
Veel van de locaties zijn wild en afgelegen, letterlijk "wildernissen", en andere stedelijk of industrieel. Een fundamenteel deel van de werkwijze van Noppe en Scarlet is werken onder uitdagende omstandigheden, soms wordt zeer veel tijd gespendeerd aan wandelen of trekken, wachten op het juiste licht, zoeken naar een interessant kader. De poses van het model zijn voornamelijk geïnspireerd op schilder- en beeldhouwkunst. Het onderwerp van de naakte figuur in het landschap, soms één met de natuur maar soms ook een uitdrukking van vervreemding in een vreemde setting, fungeert als metafoor voor de relatie tussen de individuele mens en natuur of de relatie tussen de mensheid en de omgeving als een geheel.

Erik Noppe is een Belgische fotograaf die begon met het shooten van dans, sport, natuur en concerten voor hij in 2010 modelfotografie ontdekte. Fotografie is een familietraditie, want zijn grootvader was voorzitter van het Belgisch Nationaal Comité van Fotografen en Eredeken van de Arbeid (in fotografie).

Sara Scarlet is een internationaal model met wortels in België. Naast 15 jaar ervaring in zowel commerciële als artistieke fotografie, organiseert ze ook haar eigen internationale fototours en foto-evenmenten en speelde in twee kortfilms. Ze adviseert andere modellen in onder andere veiligheid, tourorganisatie, social media management en branding. Eén van haar doelen is om tegen 2028 op alle zeven continenten te hebben geposeerd.

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.