Statistieken

- 97578 foto's van ACTIEVE leden
- 0 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
- 735 leden online actief in de voorbije 90 dagen
- Reeds 1499 geverifieerde leden
- 1611 bevestigde onderlinge samenwerkingen
- 8 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

In de aandacht

Dit is een van de leden met samenwerkingen met minstens 2 andere leden
model Saba
model
Saba

In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

Oproepjes


fotograafGeverifieerd lid Vrouwelijke modellen gezocht voor bijzondere shoots in kasteel
EtiennePhoto | Utrecht | 720 keer bekeken. Geplaatst op 29-12-2021.

Ik heb een fotostudioruimte in een kasteel. Ik heb daar mijn eigen kleine ruimte met een sofa, maar kan ook de mooie 19e eeuwse zalen en zelfs de bibliotheek gebruiken.

Omdat ik met name corporate fotograaf ben, wil ik nu mij focussen op meer modelfotografie. Niet het standaard werk, maar artistieker. Hoe uitdagender en bijzonder deste beter. Ik heb al een fotoserie gemaakt in boudoirsfeer : https://myalbum.com/album/edZFMT2pwdWK maar vind dit eigenlijk te "braaf". Ik wil echt artistieke fotografie. Hoe gekker, deste mooier. Heb jij leuke ideeën en ben je een (jonge) vrouw circa 21-35 jaar en spreekt je dit aan, laat het weten. Is TFP serie. Ik heb het afgelopen 2 jaar heel zwaar gehad en wil echt weer leuke dingen doen. Coronaveilig natuurlijk. 

Inspiratie: kijk ook op mijn Pinterest pagina Etienne Oldeman onder bijvoorbeeld "Special Photoshoot Inspiration, some 18+" ik heb ruim 48.000 volgers, met name vanwege de hoge hakken. Die zijn echt een must! Verder: ervaring niet zo belangrijk, wel een leuke uitstraling, verzorgd uiterlijk, zoals gelakte nagels, handen en voeten en natuurlijk gezicht. "Natural" is verder beter dan "over de top", maar sta daar ook voor open. ben je open minded, reageer en ik maak duidelijke afspraken vooraf (met contract). Ik kijk uit naar een leuke shoot!

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.