< Alle onderwerpen
Print

Abonnement afsluiten

Hoe kan ik een abonnement afsluiten

Je kan eenvoudig een abonnement afsluiten via je profiel zodra je ingelogd bent.

Via “Mijn profiel” en “Mijn abonnement” kom je op de abonnementspagina en daar vind je informatie over je huidige status : je lidnummer, actief/geen abonnement, eventueel een annuleringsdatum

Om alle informatie te lezen over de stappen van het afsluiten van een abonnement dien je via een desktop computer te werken omdat deze informatie te groot is om op een mobiel toestel te tonen.  De betaalknoppen vind je op de abonnementspagina.

Wat kost een abonnement?

De prijs voor fotografen is 30€ vanaf 1 september 2022.* per jaar.
Betaling kan ook per maand, dit is via je profiel te regelen. Dit is wel iets duurder vanwege de administratieve procedure.

Minderjarige modellen kunnen een gratis abonnement bekomen mits toelating van de ouders.  Je kan via de abonnementspagina een link volgen waarop documenten kunnen geüpload worden zoals identiteitskaart en toestemmingsformulier van de goedkeurende ouder.

Voor meerderjarige modellen die verificatielabel hebben aangevraagd is de site eveneens gratis.
Meerderjarige modellen die meteen een gratis abonnement willen zonder vertoon van identiteitskaart kunnen dit door een eenmalige vereffening van een eenmalige donatie van 10€*.

Voor alle andere types die niet genoemd werden in dit artikel is het een eenmalige donatie van 10€* om een abonnement te verkrijgen.

Voor Voor modellenbureau’s bieden we de mogelijkheid om een onbeperkt aantal eigen modellen te laten inschrijven.

* Let op! Genoemde prijzen kunnen afwijken doordat de hulpartikelen niet direct na wijziging worden aangepast. Kijk daarom voor de actuele prijs altijd in je account.

Inhoudsopgave