Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen

Cookies

Waarom gebruikt MyModel Network cookies?

MyModel Network maakt gebruik van “cookies” om het platform efficiënter te laten functioneren. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op je computer geplaatst worden waarin profielgerelateerde informatie wordt opgeslagen.  Het gebruik van de cookies beperkt zich tot functies op de MyModel Network website en deze die dienen tot de verwerking van statistische gegevens via derde partijen zoals Google met als doelstelling om betere inzichten te krijgen in de acties en interesses van groepen gebruikers.

Ik wil ze niet aanvaarden.  Kan ik dan gebruik maken van de site?

Nee, want ze zijn nodig om u te identificeren en te controleren welke rechten u mag uitvoeren op de website.  Anonieme gebruikers kunnen geen gebruik maken van functies die voorbehouden aan geregistreerde leden.  De rechten van leden kunnen per categorie gebruiker verschillen.

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Gebruik je je juiste login gegevens maar kan je niet inloggen?
Dit kan komen omdat je de cookies niet accepteert! Kijk bij de pagina voorwaarden of je hier een vinkje bij “Ik aanvaard de cookies van deze website.” staat.
Hiermee los je namelijk het meest voorkomend probleem op.
Indien je je wachtwoord bent vergeten dan kan je gebruikmaken van de functie “wachtwoord vergeten.”  Voor overige reden dien je contact op te nemen met info@mymodel.nl om een oplossing te zoeken.  Een identeitsverklaring zal dan deel uitmaken van de procedure voor toegangsherstel.

Inhoudsopgave