Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen

Samenwerkingsalbums

Hoe kan ik een samenwerkingsalbum aanmaken?

Om dit te doen moet je eerst de samenwerking bevestigen. Ga hiervoor naar het profiel van de gene met wie je samengewerkt hebt.
Hier kan je of op “Bevestig dan je samenwerking” of op het icoon van het samenwerkingsalbum klikken.
Nu moet je wachten tot deze bevestigd word of na 24 uur kan je verder.

Samenwerking bevestigd en dan?

Zodra je de samenwerking is bevestigd door de ander ga je weer naar zijn pagina. Hier staat nu jouw naam bij zijn samenwerkingen.
Hier heb je een grijs plus icoon. Als je hierop klikt maak je een album aan.

Foto’s toevoegen aan het album

Je kan nu bij je portfolio albums foto’s toevoegen aan het samenwerkingsalbum.
Je hebt de Albumselectie tool waar je de naam van de gene kan selecteren met wie je samen hebt gewerkt. Dit zijn groene achtergronden.
Selecteer deze naam en klik op de pijl. Nu kom je direct in het album.
Boven in hebben we een balk waar je op moet klikken om foto’s direct in het album te uploaden.

Samenwerkings upload balk

Foto’s verplaatsen naar samenwerkingsalbum

Naast direct uploaden naar het album kan je ook vanuit je basisalbum foto’s verplaatsen.

Selecteer in het Albumselectie tool weer het album waar je de foto’s wilt plaatsen. Nu klikken we op de Foto’s.
Hiermee kan je foto’s verplaatsen vanuit je basisalbum.

Inhoudsopgave