MyModel Network

Statistieken

101.584 foto's en video's van ACTIEVE leden
62 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
3352 foto's bekeken VANDAAG
737 leden online actief in de voorbije 90 dagen
Reeds 1.767 geverifieerde leden
1.761 bevestigde onderlinge samenwerkingen
262 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

In de aandacht

Deze behoort tot de top 50 van meest bekeken foto's uit de laatste 24 uur.
van Kiara B
Mooi!      (0 stemmen)

model : Kiara B
Fotocommentaar : Mowa Models - Kiara B.
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Portfolio Opbouwen

MyModel - Mandy Glasbergen - cover model Wil je een foto model worden maar weet je niet waar je moet beginnen? Als eerste is het belangrijk om een portfolio op te bouwen. Een modellen portfolio kan je zowel in een boek als digitaal zoals op hier MyModel maken. In je portfolio zet je alleen de mooiste foto's, niet te veel van dezelfde fotoshoot. Je modellen portfolio is namelijk je visitekaartje en moet er dus voor gaan zorgen dat fotografen en modellenbureaus met je willen samenwerken.

 

Tips voor een goed Modellenportfolio

Zorg ervoor dat je in je portfolio in ieder geval een aantal foto's hebt staan waarop je hele lichaam te zien is. Zorg er ook voor de er genoeg recente foto's in je modellenportfolio zitten om de fotograaf een goed beeld te geven van je uiterlijk. Alleen zo kan de fotograaf beslissen of jij bent wat hij zoekt voor de fotoshoot.