Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1‚ā¨ per 1.000 weergaven.


In de aandacht

Dit is een van de leden met samenwerkingen met minstens 2 andere leden
visagiste Sara Conesa Llorente
visagiste
Sara Conesa Llorente

Bekijk onze nieuw gelanceerde nieuws blog met ledennieuws : MyModel News Network

Onze webpartners

MyModel is verheugd samen te werken met volgende webpartners...

We Love Misses    Hinse Fotografie - veelzijdige fotograaf uit Hellevoetsluis, Nederland.      
WeFact facturatieprogramma
Factureren was nog nooit zo makkelijk geweest.
European Top Models - Internationaal opererend modelagentschap met divisies in verscheidene landen.

Opgelet !
Enerzijds zullen we het niet nalaten interessante links te promoten, anderzijds moeten we ook waarschuwen voor websites die het niet zo nou nemen met de privacy wetten en ook niet bevorderlijk zijn voor samenwerkingen in de fotografiewereld.

  • Een Facebook groep die zich "Ervaringen modelfotografie" noemt. Aan de URL alleen al, met het woord "whitelist" er in, zie je dat het de bedoeling is om mensen te viseren. Vroeger was de URL met "blacklist" er in. "White" of "Black", het blijft gekleurde boel met halve waarheden of op-hol-geslagen beweringen. Dus met het idee om daar in te schrijven om echt ervaringen modelfotografie en kennis op te strijken kom je bedrogen uit. Het is niet meer dan een sensatiegroep met aanstokerij voor geklaag en gezaag over al wie iemand een hack of voor schut wil zetten bij een onenigheid. Als je teveel argumenteert of protesteert tegen onjuiste of verdraaide uitspraken dan word je uitgesloten uit de groep als dit tegen de vastgebrande opinie van de beheerders van die groep is. Niet verwonderlijk heeft deze sensatiegroep ondertussen meer dan 9.000 leden omdat het meer om entertainment van beschuldigingen gaat waarin, zoals een gladiator in een Romeinse arena voor de leeuwen wordt gesmeten, plots iemand met naam of met heel precieze stigmatisering ter sprake wordt gegooid zonder enig vooronderzoek : het van horen zeggen van om het even wie volstaat. Vooral succesvolle mensen met veel connecties krijgen de volle laag. Er is weinig inbreng van interessante topics door de 9.000 leden en daarom starten de beheerders zelf een discussie over een specifieke organisatie of persoon om sensatie op gang te brengen. Heel toevallig stellen de vrouwelijke moderators van de groep zichzelf regelmatig op als slachtoffer maar waar je gauw argwaan bij krijgt of die gebeurtenis ooit wel heeft plaatsgevonden.
    Kortom, de Facebook groep Ervaringen modelfotografie is niet bedoeld om de modelfotografiewereld te steunen. Het is een initiatief van de vaste beheerders die zelf een voordeel willen halen door een valkuil met anti-reclame voor anderen uit de fotografiewereld op te stellen waarbij geen recht op wederantwoord is gewaarborgd.
    MyModel distantieert zich van enige verwijzing waar bekritiserende elementen over iemand staan in de genoemde Facebook groep omdat de beweringen niet betrouwbaar zijn. We hebben andere referenties nodig als het om het beoordelen gaat van een gedrag van een lid op MyModel maar het kan niet verplicht worden aan MyModel om het gedrag van personen buiten de eigen omgeving te zoeken : zie onze voorwaarden.

Steun MyModel Network

Een link op jouw site naar MyModel Network toevoegen kan je met volgende elementen :

Code voor tekstlink :

Resultaat :
MyModel, contact site voor modellen en samenwerkende artiesten.

code voor link met deze banner

Resultaat :


code voor link met deze banner

Resultaat :

Andere afbeeldingen gewenst voor referenties naar MyModel Network ? Maak je keuze :