Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1€ per 1.000 weergaven.


In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
model Mary
model
Mary

Bekijk onze nieuw gelanceerde nieuws blog met ledennieuws : MyModel News Network

Dankwoord

MyModel dankt de volgende modellen & fotografen voor hun bijdrage aan het succes van onze website.

Robijn Suasso, veelgevraagd freelance model uit Nederland. MyModel dankt haar voor haar illustratie als pin-upmodel.

Referenties Robijn Suasso :
Model Robijn Suasso
Model : Robijn Suasso

Willeke Bartels. Wie Willeke Bartels zegt, zegt keiharde fitness. De eeuwige schoonheid gecombineerd met stoere looks door een afgetraind lichaam. Zij is een van de ultieme voorbeelden van modellen die veel voor haar lichaam over heeft en dat resulteert zich in mooie foto sets. Zoek je een model waar je een heldhaftig avontuur mee wil uitbeelden waarin de vrouw centraal staat dan kan je Willeke inschakelen.
MyModel dankt haar voor haar foto's op de pagina waar MyModel het genre fitnessmodellen toelicht.

Referenties van Willeke Bartels :
Model Willeke Bartels
Model : Willeke Bartels

Mandy Glasbergen, veelvoudig klassemodel met internationaal palmares. MyModel dankt haar voor de foto's op onze eigen webpagina's.

Referenties Mandy Glasbergen :
Model Petronella Mwasi
Model : Mandy Glasbergen

Hoshisai. Superklasse cosplay model. Een trots in België, afkomstig uit het verre Japan. Veelvoudig internationaal en veel gevraagd model. De superlatieven schieten woorden tekort als je haar resultaten ziet op foto. Een foto van Hoshisai is niet zomaar een foto met model Hoshisai : Het is Kunst met een grote K en Hoshisai is zelf de grote artieste. Haar foto's doen jou dromen van een verhaal dat je er in vindt en hoe langer je naar haar foto kijkt hoe meer alternatieve verhalen je ziet. Referenties hoeft ze niet te tonen om jou te overtuigen. Bij het zien van haar foto's volgt de ene waaw na de andere waaw. Een droom van iedere fotograaf om haar voor de lens te mogen hebben want ze is een zeer bijzonder model.
MyModel dankt haar voor haar foto's op de pagina waar MyModel het genre Cosplay toelicht en onze eer om haar portfolio te mogen vertonen.

Het profiel van Hoshisai op MyModel :
Model Hoshisai
Model : Hoshisai

Petronella M. M., junior topmodel. Een juweeltje van schoonheid. Ze heeft gewerkt voor modellenbureau's en nam reeds deel aan verschillende miss verkiezingen waar ze telkens de finale haalde en enkele titels won. Ze is momenteel finaliste Miss Benelux Beauty 20/21. MyModel dankt haar voor haar foto's op verscheidene pagina's waar MyModel verschillende modeltypes toelicht. Petronella is zelf een voorbeeld van hoge ambitie op jonge leeftijd en is een symbool voor de kracht en schoonheid van diversiteit in onze snel evoluerende samenleving.

Referenties Petronella M. M. :
Model Petronella Mwasi
Model : Petronella M. M.

MyModel dankt alle leden die al vele jaren trouw en actief gebruikmaken van onze website. Zonder jullie energieke activiteiten op onze website, jullie steun en de collegiale samenwerkingen met andere leden zou onze website nooit het grote topsucces bereikt hebben waar wij al jaren lang trots op verder kunnen bouwen.