MyModel - Portfolio van fotograaf Hybryds uit Aarschot, Vlaams Brabant
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

  Ga naar foto portfolio
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Hybryds

Hybryds portfolio pagina


9010 keer bekeken
Lid sinds 30 augustus 2022
Profielscore: 16943 punten
Moodboards: 25   
Samenwerkingen: 1
Talenkennis : Nederlands, Engels

Voorkeuren opdrachten/specialiteiten

portretfotografie modefotografie reclamefotografie persfotografie 
bedrijfsfotografie studiofotografie zwangerschapsfotografie boudoirfotografie 
naaktfotografie bodypainting erotische fotografie kunstfotografie 
professionele fotografie 

Actieknoppen

Ga naar foto portfolio

Status

Pro30

jaar

Geverifieerd lid

Beschrijvingsinformatie

NaamHybryds
WoonplaatsAarschot
Vlaams Brabant
Websitezichtbaar voor abonnees
Eigen studioNee

Over Hybryds

Dan hoor je het eens van een ander: muppet Plaatste deze reactie op 26 november 2010. Voor ik op deze foto reageer, heb ik je profiel nog even gecheckt. Dat maakt al veel duidelijk. Ik vind je erotische portretten vaak ongemakkelijk; alsof ik een voyeur ben in de negatieve zin. Ik moet me veel meer in je werk verdiepen om te begrijpen wat je wilt uitdrukken, ik kom nog uit de tijd van 'mooie' en 'gelikte' glamour en beleef daar (nog steeds) veel voldoening aan. Als toeschouwer bedoel ik dan, helaas nog steeds niet als fotograaf.. De vrouwen die je portretteert, zien er vaak onconventioneel, afstandelijk, onafhankelijk, licht dreigend ('spooky' ) uit. Daar moet ik dus stevig aan wennen, het strookt niet zo met mijn beleving van erotische fotografie. Dat ligt natuurlijk aan mij. Jij trekt al vanaf je eerste foto's op zoom je eigen route, en je blijft je eigenheid trouw. Daar heb ik grote bewondering voor, al vind ik vele van jouw foto's niet 'mooi'. Wel erg interessant, origineel, expressief. Ik wil je dan vooral ook een compliment maken voor je durf en je trouw aan je eigen waarden. het maakt je tot veel meer dan een vluchtige voorbijganger op deze site. Ik weet niet of Zoom magazine al eens een artikel aan jouw fotografie heeft gewijd, maar je verdient het zeker. Het klinkt gek; ik ben echt een fan van jouw werk, al zou ik niet direct een van jouw foto's aan de muur hangen. 'Does this make sense?!?' En van Luctor: Wat zitten mensen toch vaak te zeiken over de gevoelsmatige aspecten van de fotografie. Heerlijk! Ik zou blij zijn in je plaats. Kunst is tot nader order nog altijd een allerpersoonlijkste uitdrukking van een emotie. Het minste wat je kan zeggen is dat je foto's emoties losmaken bij je kijker. Voor of tegen, dat maakt toch geen reet uit. Je foto's weken iets los. En daar gaat het om!!!

PROFIEL: Onder de naam HYBRYDS, breng ik al jaren lang mijn muziek en kunst naar buiten. Mythen, legenden, religie, magie, dromen... zijn de inspiratie bron van mijn muziek en beelden. Mijn modellen kom ik tegen op mijn reizen en optredens, samen creëren we de beelden in mijn hoofd: Donkere beelden uit een paganistisch verleden.De nachtmerries van de ene zijn de wensdromen van de andere. De beelden refereren naar mythische tijden, het worden archetypen die een onuitspreekbare herkenning in het onderbewuste activeren.Vrouwen , naakt, beschilderd, versierd, besmeurd, in bondage, in rubber of leer, schaamteloos kijken ze in de lens van de camera of wenden smachtend hun blikken weg. Ze vertoeven in bizarre omgevingen, in werelden die alleen bestaan in het collectieve geheugen van het mensenras. De modellen zijn de heksen van deze tijd, zij beslissen en kiezen zelf hoe ze zich voor de camera tonen. De thema's zijn duister en verontrustend. Ze zitten vol tegenstellingen: schoonheid en verval, chaos en esthetica, pijn en genot, Je hebt tegenstellingen nodig om te kunnen vergelijken, om af te wegen. Je kan alleen maar van schoonheid genieten als je weet wat lelijk is. De hedendaagse mannelijke monotheïstische cultuur wordt geconfronteerd met zijn vrouwelijke counterpart uit een ver verleden: het paganisme, de cultuur waarin vruchtbaarheid, de vrouw, magie en dromen centraal staan.


Ervaring

Professionele fotograaf met diploma 


Wenslijst

Ik hou van dingen die anders zijn...

Extra details


Ik vraag een reisvergoeding voor verplaatsingen.
Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 100 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Portfolio

Beschikbare albums van Hybryds :

Er zijn 19 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum"van Hybryds. U kan er nu 19 zien mits volledige toegang. meer uitleg    Deze foto's werden nog niet geplaatst in een specifiek (samenwerkings-/project-)album.

samenwerking
1
#1   Bestandsdatum : 10-07-2023
Auteur fotograaf Hybryds - 
Bestandsdatum : 10-07-2023
Mooi!      (0 stemmen)
#2   Bestandsdatum : 10-07-2023
Auteur fotograaf Hybryds - 
Bestandsdatum : 10-07-2023
Mooi!      (0 stemmen)
#3   Bestandsdatum : 10-07-2023
Auteur fotograaf Hybryds - 
Bestandsdatum : 10-07-2023
Mooi!      (3 stemmen)

Legenda van de albumkleuren :
  
= Basisalbum (ongesorteerd)    
  
= Samenwerkingsalbum met ander lid    
  
= Themaproject met ander lid    
  
= Demo eigen specialiteit  
  
= Vrij onderwerp modelfotografie     
  
= Filmpjes over mijn ervaring