MyModel Network
Gesponsord profiel
profiel Willy uit Cuijk (Noord-Brabant)
Willy, Cuijk, Noord-Brabant

In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
model Tessy Tess
model
Tessy Tess
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Nieuws omtrent professionele statussen en meer. Voorloper op de nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 10 oktober 2017

We kondigen in dit nieuws enkel aan dat er uitgebreid nieuws zal volgen maar dan via een nieuwsbrief per E-mail zodat alle leden het zeker zullen zien.  Dit is binnen 2 dagen te verwachten.  Voor wie geabonneerd is op de nieuwsbrief uiteraard.

Kort zullen we hier enkele samenvattende lijnen schrijven.

- Bijzonderste nieuws is over de intrede van professionele statussen.  Iedereen wordt gevraagd zo juist mogelijk het professionele statuut en het aantal jaren ervaring in te vullen. Ondernemingsnummers zullen worden gecontroleerd.  Modellen kunnen echter hun professionaliteit ook op andere manieren aanduiden zonder daar een ondernemingsnummer voor te hebben.  Bv. bewijs van inschrijving bij een erkend modellenbureau of deelname aan een erkende missverkiezing.

- Niet iedereen krijgt zomaar een verificatielabel bij betaling.  Er wordt duidelijk onderscheid gemaakt omdat de verkregen gegevens bij de betaling geen waterdichte garantie zijn voor juiste identificatie.

- Leden die een link plaatsen naar onze site krijgen jaarlijkse korting op een abonnement.

- Het aanduiden van 18+ foto's dient ernstig genomen te worden.  Moderators zullen meer bevoegdheid krijgen om op te treden.  

- .... en nog meer.

Nieuwsbrief dus binnenkort.  Het bijzonderste wat we vooral willen benadrukken is dat we iedereen willen vragen mee te werken in het zo specifiek mogelijk invullen van het aantal jaren ervaring + de professionele status aan te duiden.