Statistieken

101.584 foto's en video's van ACTIEVE leden
62 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
3041 foto's bekeken VANDAAG
737 leden online actief in de voorbije 90 dagen
Reeds 1.767 geverifieerde leden
1.761 bevestigde onderlinge samenwerkingen
262 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

Recentste portfolio update
fotograaf Stefan FotografeertStefan Fotografeert

Nog meer recente portfolio's
uit een totaal van 745 publieke portfolio's :
model ElissebetthElissebetth
fotograaf Jos PeetersJos Peeters
fotograaf Jaap Van EgmondJaap Van Egmond
fotograaf CeesCees
fotograaf Tom_LHoyesTom_LHoyes
model Sarah DSarah D
model Kiara BKiara B
fotograaf dvdmphotographydvdmphotography
fotograaf Vanpol TimVanpol Tim
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten. Autosalon babes

Autosalon babes

Autobabes door fotograaf Bert Vloedgraven
Fotograaf : Bert Vloedgraven

Op autosalons staat een enorm kapitaal aan auto's. Het is een groot economisch evenement waarbij ook flink wordt geïnvesteerd in entertainment door mooi volk : autosalonbabes (kortweg autobabes) en hostessen. De entertainment op het autosalon richt zich vooral tot de mannenwereld. Autosalonbabes zijn daarom niet toevallig schaarsgeklede, jonge dames met sexy uitstraling...die hun charmes bovenhalen en je interesse doen krijgen in de auto alsof ze zelf inbegrepen zijn in de prijs. Een auto lijkt altijd stijlvoller met een babe er in, niet ? Maar het is een marketinglist zoals een ander : ze werkt...tenminste toch krijgt de verkoopstijl invloed op alleenstaande mannen of mannen die de keuze van de auto zelf te beslissen hebben. Want het is natuurlijk altijd leuker de technische geheimen van de auto via de autosalonbabe te vernemen dan van een saaie, heel serieuze, oude zakenman met baard en bril die je net zo goed op een willekeurige dag zou kunnen spreken aan het autobedrijf om de hoek van je straat, hoewel dit je een trip naar de hoofdstad zou besparen. Loopt het technische praatje met de autosalonbabe niet vlot dan krijg je al gauw een technisch foldertje in je handen en een telefoonnummer.

Autobabe door fotograaf Bert Vloedgraven
Fotograaf : Bert Vloedgraven

Als autosalon babe volstaat een sex-appeal en een flirterige blik in het bijzijn van de voertuigen zodat de ogen gericht staan op de "schoonheid van de wagen". De flirterige houding beperkt zich uiteraard tot de blikken en je perfecte outfit die bij het auto-interieur/-exterieur past. Je rondt af met het overhandigen van de folders en nog een zakje extra reclamefolders. Weet je iets zinnig te antwoorden op een technische vraag, prima zo. Maar als het moeilijk wordt te antwoorden dan staat er wel iemand in de buurt waar je naar kan verwijzen voor verdere technische uitleg.

Gezien de trend dat steeds meer vrouwen geëmancipeerd kunnen kiezen om zelf auto te rijden is er een dalende vraag naar dergelijke autosalon babes omdat zij een averechtse invloed hebben op de verkoop van auto's aan vrouwen.