Recentste portfolio update
model PariPari

Nog meer recente portfolio's
uit een totaal van 770 publieke portfolio's :
fotograaf DigipixDigipix
fotograaf Tom_LHoyesTom_LHoyes
fotograaf Timmermansoog fotografieTimmermansoog fotografie
model MelissaMelissa
model Maysee reeMaysee ree
fotograaf Jos PeetersJos Peeters
fotograaf BDGpicsBDGpics
model EvaEva
fotograaf WilkoWilko
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten. Glamour modellen

Glamour modellen

Glamour model Ann Faith
Model : Ann Faith

Je wordt als glamour model ingeschakeld als men vindt dat je een sterke aantrekkingskracht hebt. Maten of leeftijd spelen minder rol maar je moet een invloedrijke aantrekkingskracht hebben voor de doelgroep waar de foto's voor gemaakt worden. Bijna 100% is die aantrekkingskracht gericht op een groep doorsnee heteromannen/-jongens van dezelfde leeftijd. Dit houdt nauw verband met sex-appeal. De sensuele aantrekkingskracht wordt extra verwezenlijkt door poses in bikini, badpak en lingerie. Maar dit hoeft niet noodzakelijk. Prachtige jurken (glamourjurken) kunnen evenwel gedragen worden om voor een geaccentueerde aantrekkingskracht te zorgen.

Een glamour model kan open-minded met ideeën omgaan om een aantrekkingskracht te versterken. Het gaat hier immers niet meer om natuurlijk verleidingskracht maar een iet-wat expliciete vorm van verleiden met het lichaam. In sommige gevallen kan het model gevraagd worden om naakt te poseren in een aantrekkelijke, uitdagende maar niet-vulgaire pose. In geen geval is het volgens Europese wet toegelaten om een minderjarige te vragen om naakt te poseren en dus zijn naaktscènes enkel voorbehouden voor 18+ kandidaten.

Een glamour model hoeft trouwens niet op alle poseeropdrachten in te gaan. Zij kan bv. specifiek kiezen om enkel gekleed in elegante jurken te poseren.

Wat is het doel van glamour ? Glamour is veel gevraagd. Denk maar aan de maandbladen, jaarkalenders, flyers (vooral voor lingeriemerken). Niet alleen spelen glamour modellen een rol in de fotografiewereld maar zij zijn ook inzetbaar bij korte scènes in films waar figuranten nodig zijn.

De glamour modellen met een grotere bereidheid en ruimdenkendheid worden uiteraard meer gevraagd. Zij ontwikkelen een sterkere groei in naamsbekendheid en ervaren meer succes dan een model die zich specifieker richt op een beperkt type opdrachten.

Bekijk onze geregistreerde glamour modellen