Recentste portfolio update
fotograaf Jelle DrJelle Dr

Nog meer recente portfolio's
uit een totaal van 773 publieke portfolio's :
model Laura BakkerLaura Bakker
fotograaf Jaap Van EgmondJaap Van Egmond
fotograaf Jos PeetersJos Peeters
fotograaf Stefan FotografeertStefan Fotografeert
fotograaf Tom_LHoyesTom_LHoyes
fotograaf BDGpicsBDGpics
fotograaf FotoapFotoap
fotograaf W v d GraaffW v d Graaff
model EvaEva
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten. Hostessen

Hostessen

Hostessen zijn te beschouwen als meer ervaren entertainment modellen maar zijn intellectueler betrokken bij het georganiseerde event. Zij zijn mooi, vriendelijk en spontaan. Naast de professionele kwaliteiten die ze hebben als model zijn ze elegant gekleed en hebben ze de intellectuele capaciteit om zich snel in te werken bij een beperkte, nodige know-how ter ondersteuning van het bedrijf dat ze tegenwoordigen. Zij zijn dus zeer spraakzaam.

Indien we het hebben over de mannelijke collega's, dan spreken we over stewards.

Specifieke types hostessen :

 • VIP hostessen

  Dit zijn hostessen van hoger educatief opleidingsniveau en spreken vlot Nederlands, Engels en mogelijks nog andere talen. Zij hebben een ruime kennis in sales & marketing.

 • Promodames

  Zij zijn hostessen met een zeer vriendelijke ingesteldheid en goed verzord uiterlijk die bekwaam zijn in sales & marketing opdrachten.

 • Demonstrateurs

  Demonstratices en demonstrateurs zijn aanwezig in winkels om verschillende producten en hun werking te demonstreren.

 • Presentatoren

  Presentatrices en presentatoren hebben een specifiek entertainment talent. Zij kunnen op een podium een inleiding van een evenement of een concert aankondigen voor een groot publiek in de zaal. Vooral voor modeshows en missverkiezingen worden dergelijke presentatrices ingehuurd om het evenement in te leiden. Uiteraard kunnen zij ook gevraagd worden op tussentijdse momenten op het evenement.

 • Autosalon hostessen, Champagne hostessen, Candy hostessen en fruit hostessen

  De functie van deze hostessen is naar analogie van de gelijkaardige types entertainment modellen. Zij zijn echter dieper betrokken bij de achtergrondinformatie van het organiserende bedrijf en kunnen uitgebreid informatie verschaffen over de producten of diensten van het bedrijf.