aRTyTea
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

  Ga naar foto portfolio
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Rudi Theunis

Rudi Theunis portfolio pagina


25395 keer bekeken
Lid sinds 16 april 2018
Profielscore: 283373 punten
Moodboards: 23   
Samenwerkingen: 9
Talenkennis : Nederlands, Frans, Duits, Engels

Voorkeuren opdrachten/specialiteiten

portretfotografie modefotografie straatfotografie studiofotografie 
boudoirfotografie naaktfotografie bodypainting erotische fotografie 
kunstfotografie modelfotografie 

Actieknoppen

Ga naar foto portfolio

Status

Pro



30

jaar

Geverifieerd lid

Beschrijvingsinformatie

NaamRudi Theunis
WoonplaatsPelt
Limburg (BE)
Websitezichtbaar voor abonnees
Eigen studioJa, Eersel en Turnhout
Type : studio op gedeelde locatie
Foto van mijn werklocatie :
Mijn fotostudio

Over Rudi Theunis

Ik ben Rudi, een kunstenaar die gelooft in de kracht van samenwerking en expressie, vooral in de wereld van kunstfotografie en artistiek (al dan niet) naakt. Mijn werk draait om het vastleggen van de menselijke vorm en emotie, en ik waardeer de creatieve inbreng van het model enorm, omdat het de essentie van mijn visie versterkt en verrijkt.

In mijn fotografieprojecten zoek ik altijd naar samenwerkingen die diepere betekenissen blootleggen en verhalen vertellen die voorbij oppervlakkige impressies gaan. Ik geloof sterk in de kracht van kunst.  In artistiek naakt, bijvoorbeeld, probeer ik de schoonheid en kwetsbaarheid van de menselijke ervaring te verkennen en vast te leggen. Ik ben vastbesloten om ook deze kunstvorm te blijven verkennen en verfijnen.

Hoewel mijn muzikale reis momenteel een soloproject is, ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn passies te verbinden en nieuwe vormen van creatieve samenwerking te ontdekken. Mijn kunst is een voortdurende zoektocht naar schoonheid, betekenis en verbinding, en ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om deze reis te delen met anderen.

Mijn websites met vrij werk (ruditheunis.com, artytea.be) is een nog in opbouw. Mijn muziekproducties kan je vindem op https://artytea-music.be.

Ik woon in Pelt (Neerpelt), maar ik huur occasioneel een fotostudio in Duisel (Eersel, NL) of in Turnhout (BE). Deze zij volledig ingericht met, buiten de studioruimte zelf, een make-up en dressing room, een toilet en een douche.

 


Ervaring

Ik heb een kunstfotografieopleiding gevolgd aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt en heb meer dan 30 jaar ervaring als fotograaf.


Wenslijst

Als kunstenaar in de fotografie richt ik me voornamelijk op verschillende onderwerpen, waarbij ik mijn creativiteit en passie voor artistieke expressie tot uiting breng. Mijn projecten omvatten:

  • Cosplay: Een viering van fantasie en verbeelding, waarbij ik samenwerk met modellen die zich laten inspireren door hun favoriete personages om unieke en levendige beelden te creëren.

  • Portret/Beauty: In deze projecten streef ik naar het vastleggen van de natuurlijke schoonheid van het model, vaak met minimalistische make-up en kleding die het model zelf kiest. Mijn focus ligt op close-ups, headshots en halflengte portretten die de persoonlijkheid en karakter van het model benadrukken.

  • Artistiek Naakt: Hier komt mijn passie voor kunstfotografie tot leven. Ik zoek naar lenige modellen die zich comfortabel voelen in hun lichaam en openstaan voor artistieke exploratie. Samen creëren we beelden die dynamiek, beweging en schoonheid uitstralen, vaak met een focus op figuur, dans en sensuele expressie.

  • Extreme Make-up en Gothic: Een duik in het rijk van het extravagante en het donkere, waarbij ik samenwerk met visagisten om unieke en opvallende looks te creëren. Deze projecten verkennen het grensverleggende en uitdagende aspect van schoonheid en expressie.

  • Dark, Scary and Dirty: Hier laat ik mijn voorliefde voor het duistere en het rauwe tot uiting komen. Met donkere en grimmige beelden verken ik thema's van angst, mysterie en het bovennatuurlijke, vaak met een artistieke twist die de grenzen van conventionele fotografie overschrijdt.

  • Conceptueel en Sfeer: Deze projecten zijn een speelplaats voor mijn verbeelding, waarbij ik me laat inspireren door thema's als hekserij, paranormaliteit en atmosferische landschappen. Modellen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het creëren van een sfeer van mystiek en emotie, zowel naakt als gekleed, afhankelijk van het concept.

Mijn fotografische benadering wordt gekenmerkt door een zorgvuldige afwerking in Photoshop, waarbij ik elk beeld perfectioneer om mijn artistieke visie tot leven te brengen. Ik ben altijd op zoek naar modellen die niet bang zijn om zichzelf uit te dagen en die openstaan voor het verkennen van nieuwe artistieke terreinen. Samen streven we naar het creëren van beelden die niet alleen visueel boeiend zijn, maar ook een diepgaande emotie en betekenis overbrengen.

Gebruik van de foto's

  • vrij werk portfolio op één van mijn websites (ruditheunis.com, artytea.be), op mijn patreon site of in gedrukte vorm.
  • deelname 'Lens op de Mens' in Pelt, België en eventuele andere tentoonstellingen en/of wedstrijden.
  • occasioneel kunnen de foto's gebruikt worden in de cover art voor mijn muziekproducties

Interesse?

Ik sta open voor alle genres die ik in mijn profiel heb aangeduid. Als de opdracht vanuit het model komt, en het is een mooie/leerrijke/goede/kunstzinnige aanvulling op  mijn portfolio, dan wil ik wel overwegen om het TFP te doen.  Bekijk ook mijn moodboards. Aarzel dus niet om meer info te vragen. 

 

Extra details


Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor betalende abonnees.

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 200 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Portfolio

Beschikbare albums van Rudi Theunis :

Er zijn 9 foto's in het portfolioalbum "Eefje sas"van Rudi Theunis. U kan er nu 9 zien mits volledige toegang. meer uitleg    Deze foto's zijn het resultaat van een samenwerking met Eefje sas.

samenwerking
3
#1   Bestandsdatum : 26-05-2021
Auteur fotograaf Rudi Theunis - 
Bestandsdatum : 26-05-2021
Mooi!      (2 stemmen)
#2   Fotodatum : 10-05-2021
Auteur fotograaf Rudi Theunis - 
Artiest : Rudi Theunis
Copyright : Rudi Theunis

Camera : NIKON CORPORATION NIKON D850
Fotodatum : 10-05-2021
Mooi!      (0 stemmen)
#3   Bestandsdatum : 26-05-2021
Auteur fotograaf Rudi Theunis - 
Bestandsdatum : 26-05-2021
Mooi!      (0 stemmen)
#4   Bestandsdatum : 26-05-2021
Auteur fotograaf Rudi Theunis - 
Bestandsdatum : 26-05-2021
Mooi!      (0 stemmen)
#5   Bestandsdatum : 26-05-2021
Auteur fotograaf Rudi Theunis - 
Bestandsdatum : 26-05-2021
Mooi!      (1 stemmen)
#6   Fotodatum : 10-05-2021
Auteur fotograaf Rudi Theunis - 
Artiest : Rudi Theunis
Copyright : Rudi Theunis

Camera : NIKON CORPORATION NIKON D850
Fotodatum : 10-05-2021
Mooi!      (0 stemmen)
#7   Bestandsdatum : 26-05-2021
Auteur fotograaf Rudi Theunis - 
Bestandsdatum : 26-05-2021
Mooi!      (0 stemmen)

Legenda van de albumkleuren :
  
= Basisalbum (ongesorteerd)    
  
= Samenwerkingsalbum met ander lid    
  
= Themaproject met ander lid    
  
= Demo eigen specialiteit  
  
= Vrij onderwerp modelfotografie     
  
= Filmpjes over mijn ervaring